Mrs. Gold

Det skjer ikke så mye for tiden. Jeg er ferdig med alle fag, og tiden på skolen er dødtid. Det har vært nydelig vær i dag, noe jeg merker jeg aldri kan få nok av. Når jeg gikk rundt mosvannet i dag slo det meg hvor vakkert alt er. Jeg setter utrolig pris på det som er rundt meg, trærne, blomstene og varmen. På lørdag blir det juni, som betyr at det er offisielt sommer. Jeg har egentlig ikke særlig mye planer, men det er vel egentlig ganske greit.

I det siste har jeg hørt mye på Kings of convenience igjen, deilig sommermusikk.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s