17. mai

Hei! Nå har vi feiret 17. mai aka grunnlovsdagen. Jeg er på hytten for anledningen. Hadde ikke noen spesielle planer i byen, så da kunne jeg like så godt nyte langhelgen her i Ryfylke. Det var en utrolig deilig dag. Vi nøyt den i hagen og på en koselig tur. Jeg fikk ikke spist is, men koste meg med mye annet godt slik som pappa sin bløtkake og rømmegrøt. Det eneste som var litt trist var at jeg ikke gikk med bunaden som jeg elsker så høyt, men det kommer flere 17. maier fremover.


Har du hatt en fin 17. mai?

2 thoughts on “17. mai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s