Regntur i skogen

I helgen var jeg på besøk hos min mormor. Jeg koste meg virkelig, og fikk lest masse. Gleder meg til å reise tilbake i sommer. Jeg hadde med kamera, bestemt på å ta bilder. Ble ikke så mye av det, desverre.  Det regnet, men jeg fikk tatt litt bilder i skogen bak huset.

Så fint er det altså der.. Legger kanskje ut litt flere bilder senere, for nå må jeg sove.
God natt.
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s