Torsdag

Jeg som hadde brukt lang tid på å lage en kjempekul cinemagraph (gif), ser ikke ut som den fungerer. Kanskje det bare er i min nettleser? Er hjemme tidlig for å jobbe med et tverrfaglig skoleprosjekt i engelsk og medie. Hvis den blir bra kanskje jeg kan legge den ut. Liker ikke særlig å høre min egen stemme på film, for den er så annerledes en den høres ut som i hodet.  
Torsdagen i ukene fremover tenkte jeg å presentere 10  ting som jeg liker eller gjør meg glad.
1. Våkne før vekkerklokken.
2. Når vinden som blåser er varm.
3. Drikke kaffe med melk i.
4. Legge seg i nytt sengesett.
5. Blå-nyanser
6. Få gode karakterer
7. Føle meg kreativ
8. Spise nutella i utlandet
9. Lage fruktsalat
10. Se på bilder i album
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s