Dulche de Leche- og bananpannekaker

God lørdag.
Gud, jeg er så mett! Skulle trene, men var så mett at jeg rett og slett bare ga opp. Hadde noen sinnsykt gode pannekaker til frokost etterfulgt av en syk burger på food story, deretter noen kjempegode granolakuber jeg skal legge ut oppskrift på senere… og klokka er bare 17.00… Jaja, det er bare lørdag en gang i uka. Disse pannekakene var rett og slett fantastiske, skulle gjerne laget de hver dag. Denne oppskriften blir 3 pannekaker, som er mer en nok for en person. Jeg ble hvertfall stappmett.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s