LIVET

Den siste tiden er det blitt et ekstremt fokus på kropp, trening og kosthold. Spesielt blant ungdom. Derfor vil jeg vie et innlegg til å ta avstand fra akkurat dette. For et år siden hadde jeg ikke peiling på hva kalorier  var og hvor mye kalorier maten inneholdt. Nå går det ikke en dag uten at jeg leser om kalorier på blogger, snakker om kalorier i friminuttene og omringes av alle disse ordene. Thinspo, fitspo er ord jeg hører og leser hele tiden. Samfunnet har plutselig bestemt hva som er idealene! Det er blitt trend å legge ut bilder av sunn mat og såkalt thinspo og fitspo. Hver gang jeg går inn på instagram eller andre toppblogger blir jeg eksponert for mager cottage cheese og havrepannekaker. Da kjenner jeg at jeg plutselig får ekstremt dårlig samvittighet for den gode kjeksen jeg spiste i sted.  Selvfølgelig syns jeg også det er gøy og bra med trening og et sunt kosthold, men vi må ikke glemme at livet handler om mye mer en dette.  Healthy is the new skinny. Happy is the new skinny. Jeg prøver vær dag å ikke la samfunnet gjøre meg blind. Det kan være like sunt å ha et par kilo ekstra på kroppen som å være tynn. Det fineste man har er et stort smil og livet i seg selv er en gave. Gjør det beste ut av det.
Paula


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s