Bieber-fever

Hei!
De siste ukene har det vært veldig dårlig blogging fra min side. Finner liksom ikke helt inspirasjonen. Men, nå har jeg faktisk noe på lur. Tirsdag morgen satte jeg og Charlotte kursen mot Oslo. Vi skulle selvfølgelig på Justin Bieber-konsert! Det er utrolig at det nesten er et år siden vi kjøpte billettene, om det har gått fort. Døgnene før jeg reiste lå jeg lenge våken om natten, gleda meg og hadde masse sommerfugler i magen! Endelig kom dagen der vi skulle reise.

Vi kom frem til Oslo i halv 11 tiden, og reiste direkte med trikken til Sofie sin koselige leilighet på Frogner. Sultne som vi var, gikk vi selvfølgelig direkte ut igjen  for å innta dagens første måltid. Etter anbefalinger, gikk vi på United Bakeries et steinkast unna. Vi hadde hver vår deilige pain au chocolate

og en kaffe latte, mmmm. Siden vi hadde et par timer å slå i hjel før konserten dro vi til sentrum for å shoppe og oppleve bieber-feveren som nok en gang hadde inntatt Oslo.

Siden jeg og Charlotte lever for å spise, så gikk vi på sushi-resturant for å fylle opp magen før konserten. Utrolig god sushi, men bestilte kanskje litt for mye… Heldigvis fikk jeg tatt resten med til Sofie i en doggy bag. 

Også var det konserten. Det føles fortsatt helt uvirkelig! Det var helt magisk, jeg hadde det utrolig kjekt. Konserten var utrolig bra, og tillegg sto vi kjempenærme scenen! Vi var sånn ca 5 meter unna han, vi hadde jo Golden circle-biletter. Jeg var omtrent i sjokktilstand, det er umulig å beskrive. Han kom også på et tidspunkt rett over oss, jeg følte han så rett på oss som var helt sykt! Kunne ønske jeg fikk oppleve det for 2-3 år siden, da jeg var blodfan. Egentlig ganske sinnsykt å tenke på hvor mye tid jeg har lagt ned i å stalke han. Selv om jeg ikke er den samme type fan i dag var det utrolig spesiellt å oppleve, noe jeg ikke kunne vært foruten. Han er jo egentlig en ganske stor del av ungdomskulturen i dag. Kommer til å huske denne konserten for resten av livet, og er definitivt noe jeg kommer til å fortelle barna mine om. Samtidig så var jeg ganske trist når konserten var ferdig. Følte meg ganske ubetydelig og liten. Når man står sammen med 22 000 andre, innser man virkelig at man aldri kommer til å møte han, eller han vite hvem jeg er. Arh, misunner Sofie som skal på konsert i dag også. 
Og så var konserten ferdig…

Jeg hadde to kjempeflotte dager, jeg koste meg virkelig. 🙂
Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s