Et liv uten sukker?

God helg! Kom over en oppskrift på en blogg. 100 cal brownies. For en stakkarslig jente som for tiden lever på et litt strengt kosthold hørtes jo dette helt fantastisk ut. Jeg trengte stevia-pulver så jeg punga ut 84 kr for en liten pose sukker. Jeg lagde brownien, og den ble totalt mislykkte pga at jeg hadde lest litt feil i oppskriften. Uansett om kaken hadde blitt god eller ikke, så tror jeg ikke hadde greid å nyte den like mye. Det er ingenting som slår en ordentlig god kake med ordentlig sukker, sjokolade, mel og smør! Hvis jeg fikk valget mellom å være kjempetynn og aldri spise usunt hadde jeg aldri valg det. Jeg vil heller spise litt usunt av og til, lage den ekte kaken og ha noen kilo ekstra kroppen. For det er det som gjør meg lykkelig. Jeg elsker kake og sjokolade og ingenting skal få stoppe meg fra det! Den gangen man spiser det får man heller kontrollere mengden. Uansett syns jeg det er flott at man lager sunnere varianter til sukker og jeg kommer til å prøve meg frem til jeg blir fornøyd med det. Pepsi Max har værtfall overbevist meg.

Det kan hende brownien hadde blitt veldig god, og kanskje god nok til å erstatte vanlig, hvis jeg hadde gjort det riktig. På bildene så det hvertfall utrolig godt ut. Så jeg skal ikke se bort i fra en fremtid der jeg erstatter sukker med f.eks stevia. 
Nå skal jeg gå å fylle på med mer Pepsi Max og se en film med han bror!
Paula

One thought on “Et liv uten sukker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s