København

For en måneds tid siden var jeg i København, men av en eller annen grunn har jeg hele tiden forskjøvet redigeringen av de.
En kald vinterdag reiste mamma og jeg til København for og møte søstrene mine. Vi brukte dagene på å spankulere og spise. Som du vil se på bildene spiste vi utrolig mye god mat.  Vi reiste til Lousiana som er et moderne kunstmuseum. Der var det utstilling av Andy Warhols tegninger som var veldig inspirerende å se. Fikk kjøpt med meg et trykk i tillegg.
Det var en utrolig fin helg, og jeg kjenner virkelig elsker denne byen. Jeg ser frem til mange fler besøk, og neste gang vil jeg helst komme når det er varmt.

Plutselig begynte det å snø kjempestore snøflak. Det var utrolig stemningsfullt.

Paula

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s