I can do it!

God dag!
Idag har jeg fri så jeg kjenner jeg er i godt humør. I tillegg så er det nydelig vær, så Lykke fikk to runder rundt mosvannet med meg.
I dag er jeg på tredje dagen av at jeg skal gå ned noen kilo og komme i fysisk form. Jeg skal hvertfall gjøre dette frem til 21. juni, og forhåpentligvis har jeg da nådd målet mitt! På bildet ved siden av ser dere hva kosten dreier seg om, stikkordet er SUNT. Til nå har det godt veldig bra, og det skal det gjøre i 20 uker til. Nå skal jeg ut til Bore-stranden, for der skal jeg ta bilder til en skoleoppgave.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s